İstanbul Toptan İç Giyim Fiyatları

İstanbul Toptan İç Giyim Fiyatları - BDL İç Giyim

İstanbul Toptan İç Giyim Fiyatları

BDL İç Giyim Mağazası

İstanbul İstoç’taki mağazasından toptan iç giyim ürünlerinin satışını yapan BDL İç Giyim firmamızın, İstanbul toptan iç giyim fiyatları web sitesinin ürünler sayfasında detaylı olarak yer almaktadır. Web sitemizin ürünler sayfasını incelediğiniz zaman detaylı ürün bilgisi, stok adresi ve fiyat bilgisi ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Her bir ürünümüzün farklı açılardan çekilmiş fotoğrafları da yine web sitemizde yer almaktadır. Beğendiğiniz ürünlerimizle ilgili toptan siparişlerinizi yine web sitemizin satış sayfasından verebilirsiniz.

Güvenilir Firma Olmak

Markamızın ürünlerini 2018 yılında İstoç’ta açtığımız mağazamızdan satışını yapmaya başladık. Kalite politikamız gereği, güvenilir ve aranan bir marka oluşturmayı hedefledik. Kısa süre içinde dünyanın birçok ülkesinde ürünlerimize yoğun talep olması da markamızın ne kadar güvenilir olduğunu göstermiş oldu. İstanbul toptan iç giyim fiyatları ile ilgili yaptığımız piyasa araştırmasına göre yüksek kalite standartlarında ürettiğimiz ürünlerimizin maliyetini minimize etmek için de alt yapımızı modernize ettik. İmalat sanayisinin bütün sınırlarını zorlayarak ve teknolojinin her türlü imkanlarını kullanarak tasarladığımız modellerimiz de müşterilerimiz tarafından çok beğenildi. Ayrıca müşterilerimize fiyat indirimi ve ücretsiz kargo gibi olanaklar da sağlayarak İstanbul toptan iç giyim piyasasındaki satış hacmimizi de büyüttük. Bunu yaparken de istihdama katkı sağladık. Olası problemlere karşı da gerekli önlemleri alarak müşterilerimizin mağdur olmasının önüne geçtik. Kalitenin ve güvenin adresi BDL İç Giyim markamızı tercih ederek hayatınıza renk katabilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Ürünlerimiz

Düzenli olarak istatistikleri takip ediyoruz. Hedef kitlemizin beklentilerine uygun model tasarımlarını yapıyoruz. En çok tercih edilen ürünlerimizle ilgili raporlar çıkarıyoruz ve bu konuda daha üst model ve trenlere uygun yeni ürünler geliştiriyoruz. Satış hacimlerimizde en çok satışını yaptığımız ürünlerimiz aşağıda yer almaktadır.

  1. Destekli Jartiyer Takım

BDL İç Giyim firmamızın en çok satışını yaptığı ürünlerin başında jartiyer modelimiz gelmektedir. Jartiyer modelimizin farklı varyasyonları ile birlikte müşterilerimiz tarafından çok beğenildiği satış raporlarımıza yansımıştır.

  1. Kadın Fantezi Kostüm

Satış hacmi en yüksek ürünlerimizden bir diğeri de kadın fantezi kostüm ürünümüzün çeşitleridir.  Ürünümüzün bilgisi web sitemizde detaylı olarak yer almaktadır ama sizin için bir kez daha paylaşmak istiyoruz.

       Fantezi ürünlerimizde Polyester ve Elastan karışımlı kumaş kullanılmaktadır.

        %100 yerli malzemelerden üretilmiş olup, üretiminde sağlığa zararlı herhangi bir materyal kullanılmamıştır.

       Gizli Paket hassasiyeti ile gönderimi sağlanmaktadır.

      Hijyen koşulları gereği fantezi iç giyim (takım / tek alt), silikon ürünler, aksesuar, paketi açılmış tüm çoraplarda ürün iadesi ve değişim yapılmamaktadır.

       Bakım Talimatı

       Maksimum 30°C'de yıkayınız.

       Kurutucuda kurutmayınız.

      Ağartıcı kullanmayınız.

Bu ürünümüzü aldıktan sonra kullanım talimatını detaylı olarak uygulamanızı tavsiye ederiz. Daha uzun süreli kullanmak istiyorsanız ve ürünün kısa sürede yıpranmasını istemiyorsanız kullanım koşullarına uygun kullanmanızı tavsiye ederiz.

  1. Erkek Atlet Modelleri

Erkekler için tasarladığımız atlet modellerimize de yoğun talep olmaktadır. Feet vücuda sahip erkeklerin güzel görünmelerini sağlayacak atlet çeşitlerimiz de aşağıda yer almaktadır.

Erkek Kaşkorse Atlet

Erkek Klasik Penye Atlet

Ribana Erkek Rambo Atlet

Klasik Penye Erkek Atlet

Erkek atlet modellerimizle ilgili detaylı bilgileri ürün sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Toptan İç Giyim Fiyatları İletişim

BDL İç Giyim markamızın modellerimizin (kadın, erkek, çocuk, fantezi iç giyim, hamile giyim) toptan satışlarından yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Firma İsmi:   Badılı Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti

Adres:    Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL

Tel:  02126590770

Mail:     [email protected]

 

Etiketler: İstanbul Toptan İç Giyim Fiyatları, BDL İç Giyim, Destekli Jartiyer Takım, Kadın Fantezi Kostüm,
Ekim 25, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR