İstoç İç Giyim Mağazaları

İstoç İç Giyim Mağazaları - Bdlicgiyim

İstoç İç Giyim Mağazaları

BDL İç Giyim İstoç Adres

İstoç iç giyim mağazaları İstanbul Toptancılar Çarşısı (İstoç) muhitinde bulunan bölgede kurulmuştur. BDL İç Giyim de bu mağazaların en çok bilinenlerinden bir tanesidir. 2018 yılında kurulan iç giyim mağazası, kısa sürede birçok ülkeye iç çamaşır ihracatını yapacak büyüklüğe ulaşmıştır. Türkiye başta olmak üzere Ortadoğu, Afrika ve Avrupa ülkelerine ihracat yapan BDL iç giyim firmasından toptan iç giyim siparişinizi vermek için iletişime geçebilirsiniz. BDL iç giyim mağazamızı ziyaret ederek ürünlerimizi inceleyebilir, fiyatlarımız hakkında bilgi alabilir ve indirimlerimizden faydalanabilirsiniz. İç giyim sektöründe dünya çapında bir marka olan BDL iç giyim ile hayatınıza renk katabilirsiniz.

Adres:  Mahmutbey mahallesi istoç 28.ada, 2449. Sokak no 31, 34218 Bağcılar

Toptan İç Çamaşırı Satışları

İstoç toptancılar çarşısında perakende satışları yapan mağaza bulmak pek mümkün değildir. Uluslararası ticaretin merkezi haline gelen İstoç, yurt dışına ihracat yapan iç giyim mağazalarının burada yatırım yapmaları yönünde zorunlu kıldı. BDL iç giyim firması da 2018 yılında mağazasını açarak sektördeki yerini aldı. Doğru yatırım yapmanın sonuçlarını kısa sürede alan firma, sadece iç piyasaya değil yurt dışındaki piyasalara da ürün tedariki yapmaktadır. Genellikle toptan iç çamaşırı satışlarını yapan firmanın ödeme yöntemleri de oldukça kolaydır. Müşterileri için birçok alternatif ödeme yöntemini belirleyen BDL iç giyim, web sitesi üzerinden de satışlarına devam etmektedir. BDL iç giyim firması,  web sitesinden beğendiği iç çamaşırlarının toptan siparişini veren müşterilerine en kısa sürede siparişlerini ulaştırır. Mükemmel bir alt yapı sistemi kuran firma, müşteri memnuniyetini sağlayacak bitin detayları düşünmüş ve hazırlıklarını yapmıştır. Satış hacmi her yıl artarak devam eden, yıllık cirosu oldukça büyük rakamlara ulaşan ve dünyanın birçok ülkesinden müşteri kitlesine ulaşan BDL içi giyim ile hemen iletişime geçebilirsiniz.

Kilo ile İç Çamaşır Fiyatları

Toptan satışların yapıldığı mağazalarda ürün adetlerini saymak yerine kilo ile satış uygulaması daha da yaygındır. Aslında sektör temsilcileri arasında bu şekilde isimlendirilse de bunu ismi toptan satış demektir. Her sektörde olduğu gibi istoç içi giyim mağazaları da toptan içi çamaşır satışlarında fiyat indirime gitmektedir. Ticaret yapmanın püf noktasıdır aslında sürüden kazanmak. Dolayısıyla toptan iç çamaşırı siparişi verdiğinizde BDL iç giyim firmasının uyguladığı indirimlerden elbette yararlanma hakkı elde edersiniz.

Toptan İç Giyim İhracatı

İstoç uluslararası ticaretin merkezine dönüşmüş durumdadır. Sadece iç giyim mağazaları değil diğer sektörlerde faaliyet gösteren firmalar da mağaza açmak için yer arıyorlar ama bulamıyorlar. Dünyanın her ülkesinden müşterilerin ziyaret ettiği, dış ticaret hacmine çok büyük katkı sağlayan ve giderek de büyüyen bir sektör haline gelen İstoç, toptan içi giyim ihracatına en büyük katkıyı sağlamaya devam etmektedir. Bir taraftan Rusya ve Türki Cumhuriyetler, diğer taraftan Afrika ülkeleri ve en önemlisi de Avrupa ve Amerika`nın da dikkatini çeken toptancılar çarsında bulunmak bile ne kadar büyük bir marka olduğunu göstermektedir. İste BDL iç giyim de bu pazarda mağazasını açarak iç çamaşır ticaretini yapan dünya markası bir firma olmuştur.

İstoç İç Giyim Mağazaları İletişim

BDL iç giyim firmasından toptan iç çamaşır siparişi vermek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: 0555 059 07 70

Toptan İç Giyim

Etiketler: İstoç İç Giyim Mağazaları, BDL İç Giyim, İstoç Toptan İç Giyim,
Ağustos 16, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR