İstoç Toptan İç Giyim

Toptan İÇ Giyim - Bdlicgiyim

İstoç Toptan İç Giyim

Bdl İç Giyim

İstoç toptan içi giyim denince uzun yıllardır bu piyasada faaliyet gösteren BDL İç Giyim markası akla gelir. Müşterilerine güven veren, toptan satışlarda müşterilerine fiyat konusunda kolaylıklar sağlayan ve kargo noktasında her türlü kolaylığı sağlayan iç giyim firması, Türkiye`nin ve dünyanın birçok noktasına ürün tedariki sağlamaktadır. Badılı tekstil markası altında Ocak 2018 yılından beri Afrika, Avrupa ve Ortadoğu`daki birçok ülkeye ihracat yapan firmamız ile iletişime geçmek için aşağıda yer alan iletişim numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

İstoç Toptan İç Giyim Mağazaları

İstoç, uluslararası ticaretin merkezi konumundadır. BDL İç Giyim de 5 yıldan uzun bir süredir İstoç`taki mağazasından müşterilerine hizmet sunmaktadır. Ana mağazası İstoç toptan çarşısında bulunan BDL İç Giyim firması, kurduğu dağıtım ağı sayesinde Türkiye`nin her noktasına ve dünyanın birçok ülkesine ürünlerini çok kısa sürede ulaştırmaktadır.

İstoç Toptan İç Giyim Fiyatları

BDL İç Giyim firmasının web sitesinden istediğiniz ürünün özelliklerine detaylı olarak bakabilirsiniz. Sol tarafta bulunan menüden istediğiniz ürünle ilgili filtreleme yaparak tüm detaylara bakabilirsiniz. İstediğiniz markayı seçebilir, kategorilerine ayırabilir, renk tercihini yapabilir ve boyunuza göre tarama yapabilirsiniz. Harika çekimleri olan iç çamaşır ürünlerinden istediğiniz ile ilgili sipariş verebilirsiniz. Fantezi giyimlerini tercih eden bayanların tam da istedikleri her türlü iç çamaşır çeşidini bulunduran BDL İç Giyim firması ile hayatınıza konfor katabilirsiniz.  30 ile 300 TL arasında değişen fiyatlarla İstoç toptan iç giyim piyasasının yükselen yıldızı BDL İç Giyim mağazasına bekliyoruz. Sadece Pazar günü kapalı olan firmamızla 7/24 iletişim kurabilir, siparişinizi verebilirsiniz.

İstoç Toptan İç Giyim Ürünleri

İç çamaşır ile ilgili her türlü ürün satışını yapan BDL İç Giyim mağazasının satışını yaptığı bazı ürünler aşağıda liste halinde yer almaktadır.

Kadın İç Giyim Ürünleri: Sütyen, Sütyen Takım, Atlet, Atlet Takım, Külot, Külot Takım, Korse, Termal, Boddy, Tayt, Çorap, Pijama Takımı,

Erkek İç Giyim: Atlet, Atlet Takım, Külot, Külot Takım, Tayt, Çorap, Pijama Takımı,

Çocuk İç Giyim: Erkek ve Kız Pijama Takımı

Fantezi İç Giyim: Gecelik, Fantezi Kostüm, Fantezi Boddol, Jartiyer,

Bunların yanında hamile giyim ve outlet giyimleri de mevcut olan BDL İç Giyim firmasının her bir ürün ile ilgili stok adetleri de mevcuttur. Yıl içinde bazı dönemlerde kampanyalara yaparak müşterilerine harika fırsatlar sunan BDL İç Giyim firması, İstoç Toptan İç Giyim alanında sektörün önde gelen firmalarından biridir. Siz de toptan iç giyim fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.

İstoç Toptan İç Giyim Çeşitleri

Erkek iç çamaşırı, bayan iç çamaşırı ve çocuk iç çamaşırı ağırlıklı iç giyim satışı yapan BDL İç Giyim firması, İstoç toptan iç giyim tedarikinde büyük bir Pazar payına sahiptir. Satış uzmanlarıyla sektörde hizmet veren firma her geçen günü büyümektedir. Türkiye`nin ekonomik gücüne katkı sağlayan firma birçok başarı ödülü almıştır.

İstoç Toptan İç Giyim İletişim

Siz de toptan iç giyim ile ilgili daha fazla bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Firma İsmi:   Badılı Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti

Adres:    Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL

Tel:     02126590770

Mail:     [email protected]

BDL İç Giyim
Etiketler: Toptan İç Giyim, İstoç Toptan İç Giyim, İstanbul İç Giyim Mağazaları,
Ağustos 14, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR