Toptan İç Giyim Çamaşırları

Toptan İç Giyim Çamaşırları - BDL İç Giyim

Toptan İç Giyim Çamaşırları

İstanbul Toptan İç Giyim

Toptan iç giyim çamaşırları almak isteyen müşterileri İstoç`ta bulunan mağazamıza davet ediyoruz. Türkiye`de ve birçok ülkede markamızın satışını yapıyoruz. 2018 yılında açtığımız mağazamızın ürünlerine talep oldukça fazladır. Yurt dışından Türkiye`ye gelen turistlerin uğrak mekanlarından bir tanesidir BDL İç Giyim mağazamız. İç giyim çamaşırlarını toptan almak isteyen müşterilerimiz indirimlerden de yararlanmaktadır. Makalenin devamında detayları okuyabilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek siparişlerinizi verebilir ya da mağazamızı ziyaret ederek ürünlerimizi yerinde inceleme fırsatını kullanabilirsiniz. Dünyada tanınan ve çokça tercih edilen BDL İç Giyim mağazasının ürünleri, gün geçtikçe daha fazla talep edilmektedir.

İstoç İç Giyim Çamaşırları

İç çamaşır ürünlerimizin çeşitliliği oldukça çoktur. Erkek iç çamaşırı, bayan iç çamaşırı, fantezi iç giyim, çocuk iç giyim kategorilerinden oluşan iç çamaşırlarımızın fiyatlarını görmek isterseniz web sitemizi inceleyebilirsiniz.  Toptan iç giyim çamaşırları adetlerimizin ürün bilgisi, stok adedi, kargo fırsatları gibi detayların tamamı web sitemizde mevcuttur. Almak istediğiniz ürünü sepete eklediğinizde indirim, kargo detayları gibi bütün bilgilere ulaşabilirsiniz. Dünya standartlarında kaliteli üretim yapan, tasarım harikası ürünlerimizi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.  İstanbul toptan iç giyim çamaşırları sektöründe önde gelen markalardan biri olan BDL İç Giyim markamız ile harika bir görünüme kavuşabilir, vücudunuza sıra dışı bir görünüm kazandırabilirsiniz. İstoç`taki mağazamızdan toptan iç giyim çamaşırları satışlarını yapıyoruz. Sizi de mağazamızdaki ürünlerimizi incelemeye davet ediyoruz.

Toptan İç Giyim Çamaşırları Fiyatları

Fiyatlarımız oldukça uygundur. Kaliteden ödün vermeden, modern ekipmanlarla ve uzman ekiplerimizle üretimini yaptığımız iç giyim çamaşırlarımızın fiyatları web sitemizde detaylı olarak yer almaktadır.  Ancak toptan satışlarımızda kampanyalarımız mevcuttur. Bizden alış veriş yapan müşterilerimize ücretsiz kargo hizmetimiz ve indirim fiyatlarımız mevcuttur. Toptan alışveriş kampanyalarımızdan faydalanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Toptan İç Giyim Çamaşırları İletişim

Toptan iç giyim çamaşırlarını almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Aşağıda yazılı açık adresimizde bizi ziyaret edebilir, satış uzmanlarımızdan ürünlerimiz ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz. O halde siz de bekleriz.Siz de toptan iç giyim ile ilgili daha fazla bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Firma İsmi:   Badılı Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti

Adres:    Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL

Tel:     02126590770

Mail:     [email protected]

 

 

Etiketler: Toptan İç Giyim Çamaşırları, BDL İç Giyim, İstoç, İstanbul,
Ağustos 24, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR