Toptan İç Giyim İhracatı

Toptan İç Giyim İhracatı - BDL İç Giyim

Toptan İç Giyim İhracatı

BDL İç Giyim Mağazası

Toptan içi giyim ihracatı yapan BDL İç Giyim firmasının İstanbul Toptancılar Çarşısı`ındaki (İstoç) mağazamızı ziyaret edebilirsiniz. BDL İç Giyim mağazasındaki satış uzmanları ile birlikte mağazamızı gezebilir, ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Perakende satışlarımız mevcut değildir. Toptan satışlarımız için müşterilerimize kolaylıklar sağlıyoruz. Makalemizin devamında detayları bulabilirsiniz. Ayrıca web sitemizin ilgili sayfalarında ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi elde edebilirsiniz.

Ürün fiyat bilgisi, ürün stok adedi, ürün kampanya bilgisi, ürün indirim fiyat bilgisi, ürün çeşidi gibi en detaylı bilgileri okuduktan sonra iletişim numaralarımızdan bize ulaşarak satış uzmanlarımızdan ayrıca siparişini vermek istediğiniz ürünlerimizle ilgili de bilgi alabilirsiniz. BDL İç Giyim firması olarak Türkiye`de ve dünyadaki birçok farklı marka ile stratejik iş birliği anlaşmalarını imzaladık. Satış ortaklarımızla birlikte satış hacmimizi büyüttük ve bu şekilde dünya genelinde kabul gören bir marka yarattık.

BDL İç Giyim İhracat Ürünleri

BDL İç Giyim markasını satan bir firma olarak hangi ürünlerin ihracatını yapıyoruz? İhracat yaptığımız ülkeler hangisi? gibi soruların cevaplarını bu makalede paylaşmak istiyoruz. BDL İç Giyim firması sadece yurt içinde toptan iç çamaşır satışlarını yapmıyor. 3 kıtayı aşmış, 20`den fazla ülkeye toptan  erkek iç giyim, kadın iç giyim, çocuk iç giyim satışlarımız mevcuttur.

 Badılı Tekstil olarak 2018 yılının ocak ayında iş hayatına giriş yapmış olup halen Almanya, Güney Afrika ve Sudan başta olmak üzere birçok Avrupa ve Afrika ülkesine ihracat yapmaktayız. Toptan iç giyim çamaşırlarımız tercih eden müşterilerimiz hem fiyat indirimlerinden hem de ücretsiz kargo imkanlarımız yararlanmaktadır. %10-%50 arasında değişen indirimlerle kampanyalı ürünlerimizi tercih ederek siz de hayatınıza renk katabilir, fantezi geceliklerimiz ve erkek iç giyim tasarımlarımızla çok keyifli hissedebilirsiniz.

İstanbul İstoç Toptan İç Giyim

İstoç, her şeyden önce ticaretin İstanbul`da ticaretin kalbidir. Uluslararası toptan iç giyim çamaşırlarının alış veriş merkezinin üssüdür. Yerli ve yabancı toptan iç giyim üreticilerinin ve müşterilerinin buluşma noktasıdır. BDL İç Giyim olarak İstanbul İstoç `ta mağazamızı açarak 2018 yılından beri bu sektörde toptan iç çamaşır satışlarını yapmaktayız. Müşteri memnuniyetini önceleyen bir anlayışla hareket ediyoruz. Ürün çeşitlerimiz ve farklı fiyat politikalarımızla hem kazanmak hem de kazandırmak istiyoruz. Vizyonumuzu çok geniş tutuyor, sadece Türkiye`de değil, dünyanın birçok ülkesinde toptan iç giyim ürünlerimizin satışını yapmak istiyoruz. 5 yıl gibi kısa bir sürede markamızın bilinirliğini kıtalara yaydık. Önümüzdeki dönemlerde markamızı büyüterek sektörün belirleyici iç giyim firmalarından biri olmayı hedefliyoruz. Özellikle toptan iç giyim ihracatı ile ilgili çok detaylı çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye`nin dış ticaret hacmine katkı sağlayacak şekilde ürün ihracatını yapıyoruz.

Toptan İç Giyim İhracatı İletişim

BDL İç Giyim firmasının toptan erkek giyim(atlet, külot, pijama, boxer), toptan kadın iç giyim(sütyen, mayo, külot, gecelik, korse, sütyen takımı), toptan çocuk iç giyim(pijama takımı), toptan fantezi iç giyim(gecelik, jartiyer) ürünlerimiz ile ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Adres:    Mahmutbey Mahallesi. İstoç 28.Ada 2449. Sk. No:31 Bağcılar-İSTANBUL

Tel:     02126590770

Mail:     [email protected]

Toptan İç Giyim

Etiketler: Toptan İç Giyim İhracatı,İstanbul, İstoç, Toptan İç Giyim Fiyatları,
Eylül 06, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR